Radunović poručio Strujić – Harbić: „Sram vas bilo, ovi koji vas iseljavaju, koji vas pljačkaju, to su vam neprijatelji“ (VIDEO)

Nikada nijedan Bošnjak u Crnoj Gori nije zažalio od Slavena Radunovića, niti od koga ovdje. Nađite primjer. A vi treba da objasnite zašto sjedite i zašto pravite koalicije“, kazao je Radunović

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović poručio je poslanici Bošnjačke stranke Kenani Strujić – Harbić da je j“ovo još jedan pokušaj da na bazi navodne mržnje prema Bošnjacima grabite glasove“.

„Sram vas bilo zbog toga“, rekao je Radunović. Ovo mi je hvala što sam jedini na onom odboru rekao da vam garantujem da će onaj jedan, ako glasamo za tri… Imate sve glasove DF-a za kandidata manjine“, kazao je Radunović.

„Ovu nebitnost ste upakovali na tako pokvaren način da Bošnjaci u Crnoj Gori misle da sam rekao da ste nebitni kao narod. Vi dobro znate o čemu smo pričali. Pričali smo, gospodo Bošnjaci, o tome da je falilo osam glasova da bi se izglasale sudije i da sam im tog momenta obrazlagao zašto smo krenuli u pregovore od DPS-a. Jer nam je bio mali broj pojedinačno koji imaju svi ostali“, rekao je Radunović.

Strujić – Harbić  je juče tokom rasprave za kandidate za sudije Ustavnog suda kazala je da je nedopustivo da među predlozima nema predstavnika bošnjačkog naroda.

“Kada sam pitala kako da vam vjerujemo, rekao je ‘vjerujte nam na riječ’. A ja napominjem, kada smo devedesetih godina nekome od vas vjerovali na riječ završili smo u grobnicama’”, kazala je Strujić – Harbić.

„Nikada nijedan Bošnjak u Crnoj Gori nije zažalio od Slavena Radunovića, niti od koga ovdje. Nađite primjer. A vi treba da objasnite zašto sjedite i zašto pravite koalicije“, kazao je Radunović.

Bošnjacima je poručio da im ni on ni DF nisu neprijatelj.

„Ovi koji vas iseljavaju, koji vas pljačkaju, to su vam neprijatelji. A ponekad i ovi vaši koji vas predstavljaju“, rekao je Radunović.

Video možete pogledati od 1:16:35 minuta.

Idi na VRH
error: Content is protected !!