Državni sekretari iz SDP-a podnijeli ostavke

“Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru sporta i mladih. Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državne sekretarke u Vladi Crne Gore”, piše u ostavc državnih sekretara

Državna sekretarka u Ministarstvu sporta i mladih Amina Cikotić, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Budimir Mugoša i državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija Petar Odžić podnijeli su neopozive ostavke na funkcije državnih sekretara.

“Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru sporta i mladih. Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državne sekretarke u Vladi Crne Gore”, piše u ostavc državnih sekretara, prenosi Portal Analitika.

Foto: SDP

Idi na VRH
error: Content is protected !!