Ovo je Himide Magaši, trudnica koju je, kako se sumnja, suprug Sokol Halili ubio ispred bolnice

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31), koji je sinoć oko 18.00 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala

Trudnica Himide Magaši (35), koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini, biće sahranjena sjutra u Lipljanu.

Kosovska policija, ranije danas, objavila je da je u toku potraga za osobom koja se sumnjiči da je počinila ubistvo u Prištini, a mediji su naveli da je reč o njenom bivšem partneru koji je smrtonosni hitac ispalio sinoć, ispred bolnice u Prištini, gdje je nesrećna žena došla na pregled.

Sokolj Haljilji (Foto: društvene mreže)

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Haljilji (31), koji je sinoć oko 18.00 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Haljilji je nakon ubistva pobjegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobjegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

Kosovska policija objavila je danas da je u toku potraga za muškarcem osumnjičenim za ubistvo.

„Osumnjičeni Sokolj Haljilji, rođen 07.05.1991. godine u Donjem Godancu, opština Štimlje, traži se za teško ubistvo koje se dogodilo 30.11.2022. godine u Prištini“, navodi se u saopštenju policije. Policija je zamolila sve one koji imaju bilo kakve informacije koje bi mogle da dovedu do identifikacije lokacije osumnjičenog da im se jave na 192, prenosi Nova.rs.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri mjeseca, nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živjela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedjelje.

Haljilji je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta prijetio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Glavna fotografija: Himide Magaši (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!