UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Napadač prišao policajcu u Filadelfiji nasred ulice i pucao mu u glavu

Na snimku se može videti kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu s leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vrijeme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar prije nego što je stigla pomoć

Prošlog petka u Filadelfiji se dogodila jeziva pucnjava, kada je oko 16 časova nepoznati napadač u kvartu Frankford prišao policajcu na ulici i pucao mu direktno u uho.

Naime, na snimku se može videti kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu s leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vrijeme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar prije nego što je stigla pomoć, prenosi 6abc.

“To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah riješimo”, rekao je zamjenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Kako prenose strani mediji, povrijeđeni policajac je u stabilnom stanju. Još nije jasan motiv napada. Službenik raspoređen u kvart Frankford bio je poznat zajednici.

“Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak”, rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda, prenosi “Kurir”.

Napadač je u bjekstvu i sve službe dale su se u potragu za njim, policija Filadelfije moli sve koji imaju informacije o osumnjičenom da im se jave.

Idi na VRH

error: Content is protected !!