Oglasio se otac medicinske sestre nasilnice: “Dijelimo bol koju vam je naša ćerka uzrokovala”

“Znam da prolazite kroz teške trenutke, ali dozvolite nam da se javno izvinim u ime moje porodice Peljaj, iz Novog Sela kod Peći, vama, porodici Nura, i cijelom albanskom narodu. Uz božju pomoć, ovaj slučaj se neće ponovoiti. Moralno i duhovno, dugujemo svoje živote vama, porodici Nura iz Đakovice, za duhovnu tragediju koju vam je naša ćerka prouzrokovala”, rekao je

Otac medicinske sestre koja je fizički napala stariju ženu u Domu za stare u Peći, Naim Peljaj, javno se izvinio za poteze svoje ćerke.

On se, u izjavi za Kljan Kosova, takođe javno izvinio porodici Nura iz Đakovice, rekavši da su ga objavljeni snimci strašno pogodili, kao i njegovu porodicu, prenosi Euronews.

Događaj je izazvao veliko ogorčenje na KiM, naročito zato što je sin ove starice Taulant Nura poginuo 1999. kod Đakovice kao pripadnik OVK.

“Draga porodice i majko borca za slobodu, Taulanta Nure, zahvaljujući čijoj prolivenoj krvi danas uživamo slobodu. Dijelimo vašu bol i saosećamo sa vama u boli koju vam je naša ćerka uzrokovala”, rekao je Peljaj.

“Znam da prolazite kroz teške trenutke, ali dozvolite nam da se javno izvinim u ime moje porodice Peljaj, iz Novog Sela kod Peći, vama, porodici Nura, i cijelom albanskom narodu. Uz božju pomoć, ovaj slučaj se neće ponovoiti. Moralno i duhovno, dugujemo svoje živote vama, porodici Nura iz Đakovice, za duhovnu tragediju koju vam je naša ćerka prouzrokovala”.

Peljaj je, prenosi “Kurir”, zatražio da se pravosudne institucije pozabave ovim slučajem.

“U slučaju naše ćerke, tražimo da pravosudne institucije djeluju u skladu sa zakonom za krivična djela koja joj se stavljaju na teret”, zaključio je Peljaj za Kljan Kosova.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!