Ministar Adžić povodom napada policajaca na Kojaševića: “Ko zloupotrijebi uniformu, biće sankcionisan”

Kojašević je redakciji Portala RTCG dostavio snimak na kojem se vidi incident u podgoričkom naselju Konik

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić poručio je da će svako ko izađe iz okvira svojih ovlašćenja i zloupotrijebi uniformu biti sankcionisan.

Ta poruka uslijedila je nakon što je fudbaler Damir Kojašević saopštio da ga je nekoliko policijaca u petak, u Podgorici, bez ikakvog razloga napalo.

“Policijski službenici su servis građana, pojedinci neće ukaljati časnu i odgovornu profesiju”, napisao je Adžić na Twitteru, prenosi rtcg.me.

Kojašević je redakciji Portala RTCG dostavio snimak na kojem se vidi incident u podgoričkom naselju Konik.

Iz Uprave policije je saopšteno da je u toku ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa u vezi postupanja policijskih službenika prema Damiru Kojaševiću.

Kako se navodi, shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada.

Foto: Filip Adžić (Printscreen/GOV.ME)

Snimak možete pogledati na linku: https://rtcg.me/vijesti/crna_hronika/384036/policija-ispituje-sve-okolnosti-sa-video-snimka.html

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!