Dr Šahmanović, ljekar FK Jezero: Udarili su nam trenera, ali to “niko nije vidio”, sve je bilo pripremljeno

“Hvala Bogu što smo izgubili, inače ne znam kako bi se vratili. Sve je bilo pripremljeno, od toga kojom muzikom da nas dočekaju, do toga ko da nas bije. Na kraju prolazi 25-30 momaka onako ‘mangupski’ pored naše svlačionice, đe ne smiju biti, čekaju da nešto progovorimo da dovrše zadatak. Koliko je bilo neprijatno najbolje govori rečenica jednog od prisutnih: ’Brate, ja sam Srbin cijelog života i cijela moja porodica, ali ovo nije normalno, kao da smo u ratu’”

Doktor Bejto Šahmanović je kazao da je na utakmici Petrovac – Jezero udaren trener plavskog fudbalskog kluba, ali “da to nijesu vidjeli ni sudije, nu delegat, ni FSCG, niti kamere”.

On je, povodom sramnog skandiranja navijača FK Petrovac, na svom Facebook nalogu napisao: “Ovo je samo djelić atmosfere, glavni dio se desio kada su nam udarili trenera. Prvo je dobio udarac od strane lica koje je ‘predstavnik’ Petrovca, a onda i od strane navijača. Sudija je dao našem treneru crveni karton”.

Dr Šahmanović, koji je bio ljekar FK Jezero, kazao je da tri dana čeka da neko reaguje na dešavanja prije i tokom utakmice.

“Hvala Bogu što smo izgubili, inače ne znam kako bi se vratili. Sve je bilo pripremljeno, od toga kojom muzikom da nas dočekaju, do toga ko da nas bije. Na kraju prolazi 25-30 momaka onako ‘mangupski’ pored naše svlačionice, đe ne smiju biti, čekaju da nešto progovorimo da dovrše zadatak. Koliko je bilo neprijatno najbolje govori rečenica jednog od prisutnih: ’Brate, ja sam Srbin cijelog života i cijela moja porodica, ali ovo nije normalno, kao da smo u ratu’”, napisao je Šahmanović.

“Ovo je neka nova Crna Gora na koju ćemo morati da se naviknemo?”, zapitao se Šahmanović.

Nacional-šovinističko orgijanje uoči utakmice Petrovac – Jezero: “Ua, Turci, majku vam j…m!” (VIDEO)

Foto: Dr Bejto Šahmanović (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!