Zastrašujući snimak iz Šapca: Vidio majku s troje djece na pješačkom i nije htio da stane, udario dječaka

Na snimku se jasno vidi da je osmotrila lijevo-desno prije nego što je zakoračila na zebru. Jedno dijete je ubrzalo da pređe na drugu stranu ulice i u tom trenutku u punoj brzini na njega je naletio automobil

Protiv muškarca (66), koji 6. oktobra na pješakom prelazu udario dijete na trotinetu u Šapcu, tako što se nije zaustavio ispred zebre, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja. Sada je objavljen i video snimak ovog događaja i napominjemo da je snimak uznemirujuć.

Žena sa troje djece, da podsjetimo, od kojih dvoje voze trotinet, a jedno drži u naručju, krenula je da pređe ulicu na pješačkom prelazu na kojem nema semafora. Na snimku se jasno vidi da je osmotrila lijevo-desno prije nego što je zakoračila na zebru. Jedno dijete je ubrzalo da pređe na drugu stranu ulice i u tom trenutku u punoj brzini na njega je naletio automobil.

Na sreću, prednjom lijevom stranom automobil je zakačio samo trotinet i oborio dijete na ulicu. Dječak je lakše povrijeđen i brzo je ustao sa asfalta, a žena je krenula da se obračuna sa vozačem koji se zaustavio.

Portparol PU Šabac potvrdio je za Telegraf.rs da se nezgoda dogodila 6. oktobra oko 19.10 časova. Policija je protiv vozača podnijela krivičnu prijavu tužilaštvu.

Ovu nezgodu sa ugla ulica Koste Abraševića i Miloša Obilića u Šapcu zabilježile su nadzorne kamere.

Izvor: Nova.rs

Nemam tačnu i preciznu informaciju kada se ovo dogodilo. Na snimku koji smo dobili, vidi se dete koje vozi trotinet i gleda u izlog, zatim dolazi još jedno dete, a posle toga i majka sa trećim detetom u naručju, tačnije porodica. Majka sa detetom u naručju pre stupanja na pešački prelaz gleda levo i desno (vidi se na snimku), a zatim i deca idu za majkom. U jednom momentu dete sa trotinetom ubrzava i u tom momentu nailazi automobil i udara dete. Dete se zatim podiže, a majka kreće fizički da se obračuna sa vozačem. Nakon toga prilaze ljudi iz okolnih radnji da pomognu.Verovatno će očevici pojasniti detaljnije šta se dogodilo na licu mesta, pod uslovom da čitaju ovu stranicu!Lokacija udesa: Ugao Koste Abraševića i Miloša Obilića. Vreme udesa: Nije poznato!

Posted by Šabačke Vesti on Wednesday, October 19, 2022

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!