Vijeće crnogorske nacionalne manjine u BiH poziva državljanje CG da izađu na lokalne izbore

“Ovo su sudbonosno važni izbori za sve one kojima je na srcu demokratska, evropska i slobodna Crna Gora. Samo u takvoj državi prava Bošnjaka, Albanaca, Hrvata, Roma i drugih nacionalnih manjina mogu biti zaštićena i ostvarena”, saopšteno je iz Vijeća crnogorske nacionalne manjine u BiH

Vijeće crnogorske nacionalne manjine u Bosni i Hercegovini poziva sve državljane Crne Gore koji žive i rade u Bosni i Hercegovini da iskoriste pravo glasa i izađu na lokalne izbore u nedjelju, 23. oktobra 2022. godine, u 14 gradova Crne Gore.

“Ovo su sudbonosno važni izbori za sve one kojima je na srcu demokratska, evropska i slobodna Crna Gora. Samo u takvoj državi prava Bošnjaka, Albanaca, Hrvata, Roma i drugih nacionalnih manjina mogu biti zaštićena i ostvarena”, saopšteno je iz Vijeća crnogorske nacionalne manjine u BiH.

Kako prenosi hayat.ba, za sva dodatna pitanja oko načina glasanja i odlaska u Crnu Goru glasači se mogu obratiti Vijeću crnogorske nacionalne manjine u BiH na email: montenegro@bih.net.ba.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!