Drama u Splitu: Nestale dvije desetogodišnje djevojčice

Nera Čapalija visoka je oko 140 cm, sitnije je građe, ima plavu kosu do ramena i crne patike. Ela Rajić visoka je isto oko 140 cm, sitnije građe, smeđe kose do ramena, odjevena je u crne uske pantalone s bijelo-žutim prugama, bijelu majicu i ima malu roze torbicu, saopštila je policija

Splitska policija objavila je da traga za dvije desetogodišnje djevojčice.

“U ovom trenutku policija preduzima mjere traganja za dvije djevojčice (obje rođene 2012.) koje su, prema informacijama s kojima raspolažemo, danas u poslijepodnevnim bile zajedno na području Pujanki. Od tada se nisu javile svojim roditeljima i nisu došle kući.

Nera Čapalija visoka je oko 140 cm, sitnije je građe, ima plavu kosu do ramena i crne patike.

Ela Rajić visoka je isto oko 140 cm, sitnije građe, smeđe kose do ramena, odjevena je u crne uske pantalone s bijelo-žutim prugama, bijelu majicu i ima malu roze torbicu.

Molimo sve građane koji su ih vidjeli i ili raspolažu informacijama gdje bi se mogle nalaziti i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192”, objavila je policija, prenosi Index.hr.

Kako piše Dalmacija Danas, od 16 sati, kad je zabilježen posljednji signal na telefonu, gubi im se svaki trag. Stanovnici s područja Pujanki javljaju kako od popodneva traje potraga na području tog kvarta.

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!