Studentu iz Crne Gore u Americi neophodna pomoć za operaciju

“Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici ‘Mount Sinai West’ na Menhetnu 59 st. Pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga. Nažalost, ova operacija je prilično skupa i on će morati da ostane u bolnici u Njujorku narednih nekoliko mjeseci dok se ne oporavi i neće moći da radi u narednom periodu”, piše u objavi

Dvadesetogodišnjem Filipu Duloviću, studentu iz Crne Gore koji je prije tri mjeseca otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi tamo radio tokom ljeta, preko “Work and Travel” programa, neophodna je pomoć za liječenje.

U pozivu za pomoć se navodi da je momku iznenada, u utorak uveče, pukla arterija i izazvala ozbiljno krvarenje u mozgu, piše rtcg.me.

“Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici ‘Mount Sinai West’ na Menhetnu 59 st. Pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga. Nažalost, ova operacija je prilično skupa i on će morati da ostane u bolnici u Njujorku narednih nekoliko mjeseci dok se ne oporavi i neće moći da radi u narednom periodu”, piše u objavi.

U objavi se navodi da je svaka pomoć za plaćanje operacije i drugih medicinskih troškova koji neće biti pokriveni osiguranjem, kao i pomoć oko njegovih svakodnevnih životnih troškova, veoma cijenjena i mnogo će pomoći da se mladi Filip oporavi.

Cilj je da se prikupi 100.000 dolara, a do sada je donirano skoro 64.500.

Filipu možete pomoći doniranjem putem platforme gofundme.

Foto: Filip Dulović (gofundme.com)

Idi na VRH
error: Content is protected !!