Miodrag Džudović novi trener Budućnosti

Naš novi trener je imao zavidnu igračku karijeru, nastupao je za Jezero iz Plava, Jedinstvo, OFK Beograd, Volin, Spartak Naljćik gdje je živa legenda, dok je igračku karijeru završio u Irtišu iz Pavlodara. Naravno, svi ga najviše pamtimo po sjajnim nastupima u dresu sa državnim grbom, gdje je dugo bio stub odbrane i jedan od glavnih igrača u kvalifikacijama za EURO 2012. kada smo sanjali plasman na veliko takmičenje, piše u saopštenju

Samo par sati nakon što je raskinula saradnju sa Aleksandrom Nedovićem, podgorička Budućnost je postavila novog trenera – Miodraga Džudovića.

Kako prenosi rtcg.me, reprezentativac Crne Gore se vraća među “plavo-bijele” nakon tri godine a radio je i u stručnom štabu naše seniorske reprezentacije.

“Džudović i naš klub su dogovorili saradnju na dvije godine, ciljevi su im se poklopili, a i uprava kluba i nekadašnji sjajni defanzivac su jasni da zajedno mogu da rastu i napreduju. Naš novi trener je imao zavidnu igračku karijeru, nastupao je za Jezero iz Plava, Jedinstvo, OFK Beograd, Volin, Spartak Naljćik gdje je živa legenda, dok je igračku karijeru završio u Irtišu iz Pavlodara. Naravno, svi ga najviše pamtimo po sjajnim nastupima u dresu sa državnim grbom, gdje je dugo bio stub odbrane i jedan od glavnih igrača u kvalifikacijama za EURO 2012. kada smo sanjali plasman na veliko takmičenje. Nakon igračke karijere odmah se posvetio trenerskoj, a pažljivim, marljivim i profesionalnim radom je polako došao do pomoćnika u Budućnosti i reprezentaciji Crne Gore, a sada je dobio šansu da bude šef stručnog štaba”, piše u saopštenju FK Budućnost.

Foto: Džudović i Mijač (FK Budućnost)

Idi na VRH
error: Content is protected !!