Skandalozno: Vučićev propagandista na grobu Olivera Dragojevića ostavio knjigu Slobodana Miloševića

Na jednoj od objava vidi se i komentar istoričara Nemanje Devića, koji je bio angažovan na procesu rehabilitacije Draže Mihailovića. Rodić piše: “Morem plovi jedna mala barka…”, a Dević odgovara: “Morem plove četnici”

Vučićev propagandista, kolumnista Večernjih novosti i urednik nedjeljnika Pečat, Filip Rodić, ovih dana je odmarao u Hrvatskoj i na Facebooku je objavio nekoliko fotografija.

Foto: Printscreen/Facebook

Kako se vidi iz objave od 1. avgusta, Rodić je baš u vrijeme kada se obilježavala godišnjica smrti Olivera Dragojevića posjetio njegov grob u Veloj Luci i na njemu ostavio knjigu ratnog zločinca Slobodana Miloševića, “Godine raspleta”. Radi se o zbirci njegovih govora.

Rodić je objavio i fotografiju iz Jasenovca 28. jula, odnosno par dana nakon što je Vučiću Hrvatska zabranila odlazak u Jasenovac. Komantarisao je da je “bio u privatnoj posjeti” i da su ga vjerovatno pustili “jer se nije javio Miloradu Pupovcu”, piše Index.hr.

Foto: Printscreen/Facebook

Na jednoj od objava vidi se i komentar istoričara Nemanje Devića, koji je bio angažovan na procesu rehabilitacije Draže Mihailovića. Rodić piše: “Morem plovi jedna mala barka…”, a Dević odgovara: “Morem plove četnici”.

Glavna fotografija: Filip Dević (Printscreen/K1)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!