Amra Šabić-El-Rejes: Uputite protest predstavnicima vlasti u SAD zbog susreta sa Željkom Cvijanović

“To je osoba koja je već pod sankcijama Velike Britanije upravo radi rušenja legitimnosti i mira u BiH. Pridružite se ovoj kampanji ako ste američki građanin ili građanga”, napisala je Amra Šabić-El-Rejes

Amra Šabić-El-Rejes, ugledna profesorica i književnica iz BiH koja živi u SAD, oglasila se na Facebooku povodom dolaska predsjednice RS u SAD.

Ona je na Facebooku pozvala na pridruživanje kampanji kojom bi se zabranila posjeta Željke Cvijanović sa američkim zvaničnicima.

“Malo šta je važnije od ličnog prava na glas i ujedinjene zajednice za dobrobit mira, slobode i kolektivnog prosperiteta. Nas Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike zajedno sa gospodinom Muhamedom Begovićem je udruženo kreirao jednostavan način da izrazite svoju ličnu zabrinutost svojim predstavnicima u američkom Kongresu zbog dolaska Željke Cvijanović u SAD kao i njenih susreta sa američkim političarima.

To je osoba koja je već pod sankcijama Velike Britanije upravo radi rušenja legitimnosti i mira u BiH. Pridružite se ovoj kampanji ako ste američki građanin ili građanga”, napisala je Amra Šabić-El-Rejes.

Foto: Facebook

Idi na VRH

error: Content is protected !!