Bugarska: Privedeno 48 navijača Sutjeske, ukrali 460 eura vrijednu hranu i piće sa benzinske pumpe

Dok su nadleži odreagovali, autobus je nastavio. Vozači autobusa nijesu u pritvoru, jer nijesu izlazili. Priznali su da su navijači nakon meča konzumirali veliku količinu alkohola

Četrdeset osam navijača Sutjeske privedeno je nakon što su sinoć ukrali 460 eura vrijednu hranu i piće sa benzinske pumpe u blizini sel Dori Djal, kod bugarskog grada Ljaskov.

Bugarska policija zaustavila je autobus sa navijačima rano jutros, a onda ga ispratila kod regoinalne policijske stanice, gdje je navijačima određeno zadržavanje do 24 časa.

Kako piše bugarski Novonite.com, Vojvode su bukvalno okupirali benzinsku stanicu na glavnom putu Sofija – Varna i počeli da kradu hranu i alkohol, prenosi CdM.

Dok su nadleži odreagovali, autobus je nastavio. Vozači autobusa nijesu u pritvoru, jer nijesu izlazili. Priznali su da su navijači nakon meča konzumirali veliku količinu alkohola.

Link na kojem možete da pogledate izvještaj bugarske televizije: https://vid.btv.bg/btvnews/2022/07/06/12_fenove_1657099518-1.mp4?_=1.

Idi na VRH
error: Content is protected !!