UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Plivača raznijela mina u Odesi, sve snimila nadzorna kamera

Čovjekovi posmrtni ostaci kasnije su odneseni na obalu gdje su u šoku sjedjeli njegova žena, sin i prijatelj

Stanovnici u ukrajinskoj oblasti Odesa upozoreni su da izbjegavaju obalna područja zbog opasnosti od mina rasutih u moru koje je postavila ukrajinska vojska, ali ta upozorenja očito nisu bila dovoljna, piše Mirror.

Naime, šokantni video koji stiže iz Odese prikazuje snimak muškarca koji pliva u moru, da bi ga nekoliko trenutaka kasnije raznijela mina.

Čovjekovi posmrtni ostaci kasnije su odneseni na obalu gdje su u šoku sjedjeli njegova žena, sin i prijatelj, piše “Jutarnji list”.

“Policija poziva stanovnike i goste oblasti Odesa da se striktno pridržavaju pravila vandernog stanja: ne idite u obalnu zaštitnu zonu Crnog mora, ne plivajte u miniranom moru. Danas je zanemarivanje bezbjednosnih pravila od strane porodice iz Donjecke regije dovelo do tragičnih posljedica. Prilikom kupanja u moru u jednom od sela okruga Odesa, eksplozija nepoznatog predmeta usmrtila je 50-godišnjeg muškarca ispred svoje žene, sina i prijatelja. Stroga zabrana posjeta obali i kupanja u moru bezbjednosne su mjere koje su opasne po život ako se zanemare”, saopštila je policija oblasti Odesa.

Idi na VRH

error: Content is protected !!