Šehović: Srušićemo i Abazovićevu manjinsku Vladu

“Ponosni smo na činjenicu što su Socijaldemokrate jedina suverenistička partija koja je odbila da se valja u blatu sa Abazovićem i Jokovićem. Još smo ponosniji na činjenicu što zbog fotelja nijesmo pristali da se sa Abazovićem i Jokovićem dogovaramo koliko malo izdaje Crne Gore je dozvoljeno”, rekao je Šehović

Socijaldemokrate su, umjesto funkcija koje su im nuđene prilikom formiranja manjinske vlade, ostale vjerne svojim programskim načelima i vrijednostima kako bi zaštitili i partijsko i državno dostojanstvo, kazao je Damir Šehović, lider SD-a, gostujući u emisiji “Kontakt” RTV Nikšić.

“Ponosni smo na činjenicu što su Socijaldemokrate jedina suverenistička partija koja je odbila da se valja u blatu sa Abazovićem i Jokovićem. Još smo ponosniji na činjenicu što zbog fotelja nijesmo pristali da se sa Abazovićem i Jokovićem dogovaramo koliko malo izdaje Crne Gore je dozvoljeno. Tako da ćemo sa onim istim građanima sa kojima smo rušili Krivokapićevu vladu, ubijeđen sam, vrlo brzo srušiti i ovu Abazovićevu”, kazao je Šehović, prenosi Portal Analitika.

Na pitanje šta se desilo da se, kao o prioritetima, svakodnevno govori o Otvorenom Balkanu, Temeljnom ugovoru, popisu, a ne o ekonomskim pitanjima i životnom standardu građana, Šehović odgovara:

“Desilo se to da smo dobili vladu koja je formirana po diktatu predsjednika nama susjedne države. Dobili smo Vladu koja definiše prioritete ne shodno našim nego interesima tog važnog regionalnog igrača u liku Aleksandra Vučića. Dobili smo Vladu kojoj mnogo veći uticaj ima gospodin Vučić, nego što je imao na prethodnu. Posljedica te činjenice jeste da se ovdje radi o prethodno preuzetim obavezama, mi se bavimo pitanjima Otvorenog Balkana i Temeljnog ugovora”, rekao je Šehović.

Foto: SD

Idi na VRH
error: Content is protected !!