Formiran predmet povodom snimka sa svadbe i jednokratne pomoći Rudnika uglja Pljevlja

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima će, nakon preduzimanja neophodnih radnji u izviđaju, donijeti odluku da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, zaključuje se u saopštenju

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima formiralo je predmet povodom snimka i tekstova objavljenih u medijima iz kojih proizilaze navodi da je svadbeni poklon izvršnog direktora Rudnika uglja Pljevlja Milana Lekića na svadbi u Pljevljima, bilo stalno zaposlenje.

“Kao i povodom objave nevladine organizacije Centar za građansko obrazovanje da je kompanija Rudnik uglja Pljevlja neregistrovanom mediju, kao jednokratnu pomoć, uplatila iznos od 500 eura”, piše u saopštenju, prenose “Vijesti”.

Lekić je “Vijestima” tada kazao da je to notorna neistina i da se radi o šali jednog od muzičara, koji se našalio na taj način kada je on ušao u restoran u kojem se održavala svadba.

“Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima će, nakon preduzimanja neophodnih radnji u izviđaju, donijeti odluku da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, zaključuje se u saopštenju.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!