Jezivi detalji zločina kod Novog Pazara: Svekar ubio snahu Zumretu, a potom izvršio samoubistvo

“Oni su živjeli u dvije kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i djeveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Srbiju dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da živi sa svekrom i svekrvom”, pričaju komšije

Selo Crnoče, koje se nalazi između Novog Pazara i Tutina, još je u šoku nakon saznanja da je juče u popodnevnim satima njihov komšija Džemo Eminović iz vatrenog oružja oko 15 sati, posle kratke svađe, usmrtio snaju Zumretu, a potom i sebe ispred porodične kuće.

Meštani ovog mirnog sela, gde do sada nikada nije bilo ni sličnih incidenata, kažu da je Zumreta bila fina porodična žena i da je svog sina koji je učenik osmog razreda vaspitavala i trudila se da ga izvede na pravi put dok mu je otac na privremenom radu u inostranstvu.

Jedan od komšija navodi da Džemo nije bio u dobrim odnosima sa suprugom i da je navodno jedno vreme živeo na odvojenom spratu od svoje supruge, ali i da je takođe često bio i u zavađi sa Zumretom, iako je snaja prema rečima komšije bila dobra prema njemu. Dok se Džemo nalazio u bolnici stalno je obilazila lekare i molila ih da što bolje vode računa o njenom svekru.

Džemo se nedavno vratio iz bolnice, gde je imao operaciju, a komšija sa kojim smo razgovarali kaže da on, a i ostale komšije sumnjaju da je imao i psihičke zdravstvene probleme:

– Skoro smo se videli. Kad je izašao iz bolnice počeo je da priča kako sumnja da mu je neko postavio sihr (vrstu crne magije u Islamu) i da ga to muči. Video sam odmah da nešto nije kako treba sa njim – kratko je prokomentarisao jedan od meštana sela Crnoče.

Meštani, ali i rođaci najviše žale za sinom Zumrete. Kažu da je najteži trenutak bio detetu saopštiti kad se vratio iz škole da mu je deda usmrtio majku, a potom sam sebe.

Kuku meni, sestro moja, ubiše mi te

Od ubijene Zumrete juče se na društvenim mrežama oprostio njen sin. On je okačio majčinu fotografiju uz emotikone koji plaču, a nizali su se komentari žaljenja, izrazi saučešća i podrške porodici.

“Kuku meni, sestro moja, ubiše mi te. Nisi dala na sebe, ali ima dragog Alaha, koji će suditi”, napisala jedna korisnica Facebooka ispod slike ubijene žene.

 

Izvor: (Kurir.rs/Nova)

Foto: Zumreta Eminović (Drruštvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!