Brđanin: Nema riječi kojima se može nadoknaditi gubitak najmilijih, upućujem iskreno izvinjenje ispred UP

Brđanin je, kako je saopšteno na Twitter profilu Uprave policije, rekao da “ovo rukovodstvo Uprave policije pravi otklon od onoga što se ispred i u ovoj zgradi dešavalo prije 30 godina i prema strašnim posljedicama takvog činjenja po žrtve kojima danas odajem pijetet”

”Svjestan sam da nema riječi kojima se može nadoknaditi gubitak najmilijih. Ipak, koristim ovu priliku da uputim iskreno izvinjenje ispred Uprave policije”, kazao je direktor Uprave policije Zoran Brđanin na memorijalnom skupu u Herceg Novom, povodom 30 godina od kada su crnogorske vlasti deportavale muslimanske izbjeglice iz BiH.

Brđanin je, kako je saopšteno na Twitter profilu Uprave policije, rekao da “ovo rukovodstvo Uprave policije pravi otklon od onoga što se ispred i u ovoj zgradi dešavalo prije 30 godina i prema strašnim posljedicama takvog činjenja po žrtve kojima danas odajem pijetet”.

“Zalažem se za jačanje kredibiliteta i integriteta UP, što nije lako u crnogorskom kontekstu. Cijenim da i ovim pravimo iskorak u tome da nam vjerujete da branimo i da ćemo braniti sigurnost građana i pravni poredak države Crne Gore na zakonit način”, kazao je Brđanin.

Foto: Uprava policije

Idi na VRH
error: Content is protected !!