URNEBESNO Bosanac prodaje auto – “hrpu smeća”: Ako ima neka budala da mu je dosadno u životu neka ga kupi

“Nije trulo nigdje, ali je izgreban sa svih strana obzirom da ga svako drugi dan šutam nogama. Cijenu je sramota reći. Ponude u inbox pa ćemo vidjet’ ko najviše ponudi neka ga vozi što dalje od mene. Može i zamjena za auto ako bi slučajno neko ponudio”, piše u oglasu iskrenog vlasnika

Na Facebook stranici Banja Luka – Mali oglasi pojavio se netipičan oglas za prodaju polovnog “ford focusa”. Umjesto lijepih riječi i hvalospjeva, vlasnik je otvorio dušu i opisao svoj 20 godina star “focus” kao “hrpu smeća”.

“Zamijeniš jedan dio pa ode sljedećih 10 i tako u nedogled. Uglavnom radiš za njega. Meni se više ne da, pa eto, ako ima neka budala da mu je dosadno u životu, neka ga kupi”.

Vlasnik navodi i da su trenutno svi djelovi zamijenjeni i da nisu potrebna dodatna ulaganja, ali ko zna šta donosi jutro. Ako upali biće super, a ostatak dana očekuju se nova ulaganjima, piše “Jutarnji list”.

“Nije trulo nigdje, ali je izgreban sa svih strana obzirom da ga svako drugi dan šutam nogama. Cijenu je sramota reći. Ponude u inbox pa ćemo vidjet’ ko najviše ponudi neka ga vozi što dalje od mene. Može i zamjena za auto ako bi slučajno neko ponudio”, piše u oglasu iskrenog vlasnika.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!