Jednogodišnjem Denisu potrebno 19.000 eura za liječenje u Turskoj

“Nakon detaljnih pregleda ljekara u Turskoj, Denisu su potrebna sredstva za nastavak liječenja kako bi stao na svoje noge. Porodica je obezbijedila sredstva za troškove puta i boravka, pa je potrebno obezbjediti samo sredstva za liječenje. Majka Edmira kaže da se nada da će se sredstva prikupiti i da će Crna Gora pokazati jedinstvo kao i svaki put do sada”, kazali su

Jednogodišnjem Denisu Krdžoviću iz Bara potrebno je 19.000 eura za liječenje matičnim ćelijama u turskoj klinici Liv.

Iz NVO “Izvor života” iz Nikšića apelovali su na sve ljude dobre volje da pomognu dječaku u skladu sa mogućnostima.

“Nakon detaljnih pregleda ljekara u Turskoj, Denisu su potrebna sredstva za nastavak liječenja kako bi stao na svoje noge. Porodica je obezbijedila sredstva za troškove puta i boravka, pa je potrebno obezbjediti samo sredstva za liječenje. Majka Edmira kaže da se nada da će se sredstva prikupiti i da će Crna Gora pokazati jedinstvo kao i svaki put do sada”, kazali su.

Iz NVO “Izvor života” rekli su da dječak ima smetnje i teškoće u razvoju, blaži oblik cerebralne paralize, te da su ljekari rekli majci dječaka da Denis ima šanse da nastavi normalan život, pišu “Vijesti”.

Apeluju da svi koji mogu uplate novac za Denisovo liječenje na žiro-račun 510000000201936095 kod CKB banke na ime Edmira Neziri.

Za uplate iz inostranstva

Swift CKBCMEPG

IBAN ME25510000000201936095 Žuđelović Edmira

Foto: Denis Krdžović (Privatna arhiva)

Idi na VRH
error: Content is protected !!