Tragedija u Bronksu: U saobraćajnoj nesreći poginula Alisa Koljenović (16)

Koljenović je prelazila Aveniju Paulding na raskrsnici avenije Nil u Moris parku oko 8.20 kada ju je udario kamion dok je vozač skrenuo na ulicu, rekli su policajci. Koljenović, koja je živela blok dalje, hitno je prebačena u medicinski centar Džejkobi, gdje je proglašena mrtvom, saopštile su vlasti

Šesnaestogodišnja Alisa Koljenović poginula je danas kada ju je udario kamion za dostavu dok je išla do škole u ​​Bronksu u srijedu ujutro, saopštila je policija.

Koljenović je prelazila Aveniju Paulding na raskrsnici avenije Nil u Moris parku oko 8:20 kada ju je udario kamion dok je vozač skretao na ulicu, rekli su policajci.

Koljenović, koja je živjela blok dalje, hitno je prebačena u medicinski centar Džejkobi, gdje je proglašena mrtvom, saopštile su vlasti.

Četrdesetpetogodišnji vozač kamiona ostao je na licu mjesta, saopštila je policija.

Istraga je u toku, rekli su policajci.

Zdravoglava se prima danas u Bošnjačkom Islamskom Centru na Richmond Hillu od 6pm.

Ožalošćeni: otac Dževat, majka Florije, braća Said, Musel i Elmir, sestre Sajma, Selvia, Saida, Mirsada, Sanela, Melisa i Selma, stričevi Murat, Mirsad i Ago, hale Remka i Hajrija, bratstva Koljenović i Ćosović i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Datum dženaze će biti naknadno objavljen.

Foto: Printscreen/Fox5NY

Idi na VRH
error: Content is protected !!