U automobilu Rasima Ljajića nijesu pronađena dva miliona eura

U ličnim stvarima Rasima Ljajića pronađeno je tačno 4.014 eura i 875 turskih lira, koje je nakon uviđaja od policije i potpisanog reversa preuzeo Ljajićev sin Amar

U automobilu Rasima Ljajića, koji je u nedjelju imao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, nije pronađeno dva miliona eura, nego novac koji su namijenili da potroše tokom putovanja u Turskoj.

Riječ je o novcu u visini dnevnih troškova, te je on vraćen rodbini Gogića i Ljajića.

Kod poginulog Branka Gogića pronađeno je ukupno 2.800 eura, 140 turskih lira i 12.900 dinara, koje je zajedno sa ostalim ličnim stvarima, nakon potpisanog reversa, preuzeo njegov rođak Mirko Gogić.

U ličnim stvarima Rasima Ljajića pronađeno je tačno 4.014 eura i 875 turskih lira, koje je nakon uviđaja od policije i potpisanog reversa preuzeo Ljajićev sin Amar.

Pojedini mediji juče su prenijeli informaciju da je u kolima političara, a nakon udesa, pronađen novac u iznosu od dva miliona eura.

Istina je da Rasim Ljajić nema povrede na mozgu i da je potpuno pokretan, svjestan i orijentisan i da bez ičije pomoći može da ustaje iz kreveta i da se kreće. U to su se lično, danas i juče, uvjerili svi koji su bili u bolnici da ga posjete, uključujući  potpredsednicu SDPS Tatjanu Matić, generalnog sekretara Uroša Kandića i člana Izvršnog odbora Kasima Zoranića.

Zbog svih netačnih navoda iznijetih na pomenutim portalima, SDPS će podnijeti krivične prijave protiv odgovornih lica u tim medijima, prenosi hayat.ba.

Nesreća se dogodila u nedjelju ujutro oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“, kojom je upravljao predsjednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletjelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Foto: Rasim Ljajić (Printscreen/N1)

Idi na VRH
error: Content is protected !!