Pogledajte trejler za nastavak filma „Top Gun“: Premijera 18. maja na Kanskom festivalu

U filmu „Top Gun: Maverick“ ulogu Toma „Ajsmena“ Kazanskog iz prvog dijela, ponovo igra i Val Kilmer, dok ostale likove tumače Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Ham, Ed Haris i Glen Pauel

Studio Paramount Pictures objavio je još jedan trejler za svoj film „Top Gun: Maverick“. Poslije više od trideset pet godina, snimljen je nastavak legendarnog filma o pilotima „Top Gun“, koji je sredinom osamdesetih proslavio glumca Toma Kruza.

Rej Ban avijatičarske naočare za sunce i kožna pilotska jakna studenta elitne akademije za pilote Američke mornarice Miramar, ono je se što se pamti, kao i sjajna Keli MekGilis koja je tumačila ulogu astrofizičarke Čarli. Mešutim, u novom nastavku ona se neće pojaviti.

Ne možemo zaboraviti ni veliki hit pjesmu „Danger Zone“ koji je 1986. godine izveo Keni Logins, a koji će pojaviti i u ovom filmu, u savremenijoj verziji.

Nakon prve akcione drame, Tom Kruz će u drugom dijelu glumiti lik kapetana Pita „Maverika“ Mičela, test pilota i instruktora letjenja koji dobija zadatak da obuči grupu mladih pilota za specijalnu misiju.

Među njima se nalazi i poručnik Bredli Bredšo, sin pokojnog poručnika Nika Bredšoa, velikog Maverikovog prijatelja, prenosi “Identitet”.

U filmu „Top Gun: Maverick“ ulogu Toma „Ajsmena“ Kazanskog iz prvog dijela, ponovo igra i Val Kilmer, dok ostale likove tumače Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Ham, Ed Haris i Glen Pauel.

Nastavak filma iz osamdesetih režirao je Džozef Kosinski, a njegova premijera će biti održana 18. maja na Kanskom festivalu.

Pogledajte trejler:

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!