Daria Sokovića ugostio načelnik pljevaljske policije i uručio mu diplomu: On je primjer za sve

“Đurđević je istakao da mu je posebno zadovoljstvo i čast da upozna i u službenim prostorijama ugosti ovako hrabrog i humanog dječaka koji je svojim postupkom svima dao primjer i koji će sigurno pozitivno uticati na sve sugrađane i u njima probuditi osjećaje humanosti i požrtvovanja”, saopšteno je iz Uprave policije

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Haris Đurđević danas je ugostio dječaka Daria Sokovića koji je 8. marta pokazao izuzetnu hrabrost i prisebnost pokušavajući da pomogne svojoj dvije godine mlađoj drugarici koja je upala u jamu ispunjenu vodom.

Đurđević se dječaku javno zahvalio i u ime Uprave policije uručio diplomu – pohvalu za iskazanu hrabrost, humanost i drugarstvo kao i simboličan poklon prigodan njegovom uzrastu.

“Đurđević je istakao da mu je posebno zadovoljstvo i čast da upozna i u službenim prostorijama ugosti ovako hrabrog i humanog dječaka koji je svojim postupkom svima dao primjer i koji će sigurno pozitivno uticati na sve sugrađane i u njima probuditi osjećaje humanosti i požrtvovanja”, saopšteno je iz Uprave policije.

Dario je zajedno sa načelnikom Đurđevićem obišao prostorije Centra bezbjednosti Pljevlja, upoznao se sa policijskim službenicima, opremom i vozilima koju koriste u radu, a posebno interesovanje pokazao je za zaštitnu opremu i vozila koja koriste službenici interventnih grupa.

“Majka dječaka se zahvalila Upravi policije na pozivu, prijemu i poklonu, apelujući još jednom na medije i korisnike društvenih mreža da se uzdrže od objavljivanja neprovjerenih informacija i grubih komentara na portalima, naročito o temama koje se odnose na djecu, kao najranjiviju kategoriju društva”, piše u saopštenju Uprave policije.

Foto: Uprava policije

Idi na VRH
error: Content is protected !!