Zelenski: Svaki napadač će se suočiti sa žestokim otporom Ukrajinaca, nećemo se odreći onoga što je naše (VIDEO)

“Uprkos tome što ih je deset puta više, moral neprijatelja stalno se pogoršava, sve više okupatora bježi natrag u Rusiju. Od nas, od vas, od svih onih koji tjeraju neprijatelja – koplje, bedra, puške, tenkovi, avioni, helikopteri, sve što puca”, rekao je Zelenski

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski ponovo se obratio naciji putem video poruke objavljene na svom zvaničnom Facebook profilu.

“Svaki napadač treba da zna: suočiće se sa žestokim otporom Ukrajinaca i zauvijek zapamtiti da se nećemo odreći onoga što je naše!”, poručio je Zelenski.

Every invader should know: they will face a fierce rebuff of Ukrainians and forever remember that we will not give up what’s ours!

Posted by Володимир Зеленський on Wednesday, March 2, 2022

“Naša vojska, naši granični policajci, naša odbrana, čak i obični poljoprivrednici svaki dan zarobljavaju rusku vojsku. I svi govore samo jedno – ne znaju zašto su ovdje. Uprkos tome što ih je deset puta više, moral neprijatelja stalno se pogoršava, sve više okupatora bježi natrag u Rusiju. Od nas, od vas, od svih onih koji tjeraju neprijatelja – koplje, bedra, puške, tenkovi, avioni, helikopteri, sve što puca”, rekao je Zelenski.

On je istakao divljenje herojskim civilima i podsjetio da su Ukrajinci potukli neprijatelja bez oružja, prenosi “Avaz”.

“Iskreno, se divim herojskim civilima Konotopa, Baštanke, Energodara, Melitopolja i drugih gradova i sela Ukrajine, koji ne dopuštaju okupatorima napredak. Civili im blokiraju puteve, izlaze ispred neprijateljskih vozila. To je vrlo opasno, ali je isto tako izuzetno hrabro”, rekao je Zelenski.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!