Bulatović: Veljović me nije napao 5. septembra (VIDEO)

Nakon što je tužiteljka Sanja Radunović prigovorila iskazu svjedoka, ocjenjujući da je u suprotnosti sa dokazima, naročito video snimkom, i da je iskaz smišljen u cilju izbjegavanja krivične odgovornosti okrivljenog, Bulatović je rekao da nema nikakvu obavezu prema bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, niti bilo kome ko je 5. septembra prošle godine bio naspram policijskog kordona

 

Policajac Božidar Bulatović kazao je danas da ga savjetnik za bezbjednost predsjednika Crne Gore Veselin Veljović nije napao 5. septembra i da se ne osjeća oštećenim.

On je to rekao u nastavku suđenja bivšem direktoru policije, pred sutkinjom Osnovnog suda na Cetinju Marijom Ćupić, piše Cetinjski list.

Nakon što je tužiteljka Sanja Radunović prigovorila iskazu svjedoka, ocjenjujući da je u suprotnosti sa dokazima, naročito video snimkom, i da je iskaz smišljen u cilju izbjegavanja krivične odgovornosti okrivljenog, Bulatović je rekao da nema nikakvu obavezu prema bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, niti bilo kome ko je 5. septembra prošle godine bio naspram policijskog kordona.

“Da je prema meni učinjeno nešto što bih smatrao kao napad, sačinio bih službenu zabilješku i o tome obavijestio državnog tužioca”, rekao je Bulatović.

Na pitanje Radio Cetinja da pojasni prigovor na iskaz tužiteljke, advokat Nikola Martinović je kazao da je svjedok kazao da se ni zbog jednog akta ne osjeća ugroženim od njegovog branjenika.

Optuženi Veselin Veljović kaže da je svjedok koji ima status oštećenog samo potvrdio ono što je on ranije kazao, da tužilaštvo nema dokaza da je učinjeno krivično djelo.

Suđenje se nastavlja 21. marta u 10 sati.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!