Sin Schwarzeneggera: Ponosan sam jer ne koristim očeve veze

“Dobro se sjećam tog dana. Bio sam osmi razred i pozvali su me da izađem sa časa. Mama me je dočekala i rekla ‘Moramo poći, svi znaju ko si ti i ko ti je otac'”, ispričao je Joseph. Tada se ovom 13-godišnjaku cijeli svijet okrenuo za 360 stepeni. Kako bi se sklonili od medija, on i njegova majka otišli su na putovanje u Teksas

Vanbračni sin legendarnog Arnolda Schwarzeneggera, glumca i bivšeg guvernera Kalifornije, u razgovoru za magazin Men’s Health prisjetio se dana kada se saznalo ko mu je otac.

Iako je rođen 1997. godine, sve do 2011. niko nije znao da je Joseph Baena sin Arnolda Schwarzeneggera, a on se sada u slavnom magazinu prisjetio dana kada je njihova tajna izašla na vidjelo.

“Dobro se sjećam tog dana. Bio sam osmi razred i pozvali su me da izađem sa časa. Mama me je dočekala i rekla ‘Moramo poći, svi znaju ko si ti i ko ti je otac'”, ispričao je Joseph, prenosi Klix.ba.

Tada se ovom 13-godišnjaku cijeli svijet okrenuo za 360 stepeni. Kako bi se sklonili od medija, on i njegova majka otišli su na putovanje u Teksas.

“Ona je bila jedina osoba na koju sam se mogao osloniti, a i ja sam njoj bio jedini oslonac. Niko nije znao našu tajnu, a svi su željeli da je čuju”, priznao je.

Iako Beana nije otkrio kada je po prvi put razgovarao sa ocem, zajedno su počeli trenirati kada je imao 18 godina, a danas su veoma bliski.

“Tada sam bio jako nervozan. Gledao sam šta on radi kako se ponaša”, ispričao je za Men’s Health.

Ovaj mladi glumac i bodybuilder, koji u svakom pogledu liči na slavnog oca, priznao je kako nije htio koristiti Arnoldovo prezime kako bi se probio u svijet slavnih, a zbog svoje odluke nije požalio ni danas.

“Moj otac vjeruje da se naporan rad isplati, a takav sam i ja. Ponosan sam što ne koristim njegove veze i što mu ne tražim nikakve usluge. Kad idem na audicije niko ne zna ko sam, jer nemamo isto prezime”, priznao je istaknuvši kako je sretan jer je sve napravio sam.

Kako kaže, radi ono o čemu je uvijek sanjao.

“Mnogi se muče kako bi izašli iz sjene svojih očeva, ali onda kada radiš ono što želiš, to dolazi samo”, rekao je Baena.

Joseph je dijete iz Arnoldovog preljubničkog skandala kojeg je počinio sa kućnom pomoćnicom Mildren Baenom. Kada je saznala za suprugovu nevjeru, njegova supruga Maria Shriver zatražila je razvod braka koji je zvanično okončan tek nedavno.

Pored 24-godišnjeg Josepha, Arnold ima i djecu iz braka sa Marijom, dva sina i dvije kćerke, prenosi  Klix.ba

Foto: Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!