Skandal: Vlade Divac zbog kćerke šamarao bivšeg fudbalera, Bodiroga razdvajao?

Očevici su izjavili da su se Divac i Saveljić, navodno, sreli u  restoranu Dejana Bodiroge na Vračaru. Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana

Nevjerovatna priča šokirala je javnost u Srbiji.

Prema saznanju Kurira proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac došao je u sukob sa bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem.

Do okršaja je navodno došlo zbog toga što mu se ćerka Petra požalila da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Naime, kako tvrde dobro obaviješteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lijepa i pitao ju da se vide.

Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke.

Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čovjeka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smještaj u Americi.

Prema pisanju Kurira, očevici su izjavili da su se Divac i Saveljić sreli u  restoranu Dejana Bodiroge na Vračaru. Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

Niša Saveljić oglasio se za Kurir tim povodom i otkrio detalje svog odnosa sa Divcem.

Saveljić tvrdi da su poruke koje je slao ćerki košarkaša pogrešno protumačene, i ističe da mu je Divac pomogao u životu:

“Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovjek. Žao mi je ako je moja namjera pogrešno shvaćena”. kaže nekadašnji fudbaler i nastavlja:

“U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte”,  kaže Saveljić.

On ističe da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

“Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim”, kazao je Saveljić.

Ekipa Kurira je pokušala da dobije komentar i od Divca, ali su svi njegovi telefoni poznati redakciji bili nedostupni.

Foto: Ilustracija

Idi na VRH
error: Content is protected !!