Troje maloljetne djece za nepunu godinu ostalo bez majke i oca, NVO “Veritas CG” apeluje za pomoć

“Zatečene viješću o smrti Bojana Džolića, supruga naše pokojne voljene članice NVO ‘Veritas CG’, Danijele Šoškić Džolić, moralna obaveza i dužnost nam je da organizujemo humanitarnu akciju za pomoć za troje maloljetne djece. O Aleksandru, Nikoli i Mariji trenutno brinu ostarjeli djede i bake oba roditelja. Iako gubitak i tugu djeci i porodici ne možemo odagnati, bar im možemo pružiti finansijsku podršku koja im je i te kako potrebna”, saopštili su iz NVO “Karitas”

Nevladina organizacija “Veritas CG” apeluje na dobre ljude da pomognu maloljetnim Aleksandru, Nikoli i Mariji, koji su za godinu dana ostali i bez oca i bez majke.

“Zatečene viješću o smrti Bojana Džolića, supruga naše pokojne voljene članice NVO ‘Veritas CG’, Danijele Šoškić Džolić, moralna obaveza i dužnost nam je da organizujemo humanitarnu akciju za pomoć za troje maloljetne djece. O Aleksandru, Nikoli i Mariji trenutno brinu ostarjeli djede i bake oba roditelja. Iako gubitak i tugu djeci i porodici ne možemo odagnati, bar im možemo pružiti finansijsku podršku koja im je i te kako potrebna”, saopštili su iz NVO “Karitas”.

Tamolile su sve humane i dobronamjerne ljude da pomognu porodici.

Broj žiro – računa NVO “Veritas cg” u CKB je 510-200911-65 sa naznakom “Za djecu Danijele i Bojana Džolića”.

“Ovim putem se zahvaljujemo kolektivu barske bolnice na prijemu i pokušaju da spase Bojana tragičnog ishoda. Posebnu zahvalnost dugujemo dr Đorđiju Krnjeviću, direktoru Interne klinike KCCG, na ličnom zalaganju i empatiji za Bojanov život i porodicu”, saopštili su iz organizacije “Veritas CG”.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!