Masovna tuča u Novom Pazaru, pesničili se i padali, letjele stolice, a onda se izgrlili: “Bilo je šta je bilo” (VIDEO)

Kako javljaju tamošnji mediji, heroj je djevojka koja je radila u kafiću i koja je muškarce naružila jer se u njenom prisustvu ponašaju primitivno. Nakon što je rekla da će pozvati policiju, muškarci su se primirili i tuču završili riječima: “Bilo šta je bilo, gotovo”

Snimak tuče iz jednog novopazarskog kafića širi se društvenim mrežama, a iako je situacija u jednom trenutku potpuno izmakla kontroli, sve je završeno zagrljajima i tapšanjem.

Kako javljaju tamošnji mediji, heroj je djevojka koja je radila u kafiću i koja je muškarce naružila jer se u njenom prisustvu ponašaju primitivno, prenosi Klix.ba. Nakon što je rekla da će pozvati policiju, muškarci su se primirili i tuču završili riječima: “Bilo šta je bilo, gotovo”.

Snimak tuče traje tri minuta, ali je nejasno zašto je došlo do sukoba između dvije grupe muškaraca koji su sjedjeli na dva kraja ugostiteljskog objekta.

Sve je počelo nakon što su trojica mladića prišli za sto druge grupe, a zatim je krenula tuča u kojoj su korištene i stolice.

Nesvakidašnja tuča u Novom Pazaru

Posted by Novi Pazar Danas on Thursday, January 27, 2022

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!