Jubilej: Dvadeset godina rada portala Gusinje-Plav.com

“Između ostalog, uspjeli smo pokazati i dokazati koliko je ogromno srce Gusinjana i Plavljana u dijaspori i njihovih prijatelja. Kao direktni organizatori, suorganizatori ili medijski sponzori, uspjeli smo da prikupimo sedam miliona dolara u raznim humanitarnim akcijama za bolesne i siromašne, kao i u akcijama od opšteg interesa i značaja”, piše u saopštenju

Portal Gusinje-Plav.com danas slavi 20. rođendan.

Iz redakcije portala čiji je urednik Rafet Hot saopštili su da su sve protekle godine nastojali da čitaoce informišu o najvažnijim zbivanjima kako u dijaspori, tako i zavičaju.

“Između ostalog, uspjeli smo pokazati i dokazati koliko je ogromno srce Gusinjana i Plavljana u dijaspori i njihovih prijatelja. Kao direktni organizatori, suorganizatori ili medijski sponzori, uspjeli smo da prikupimo sedam miliona dolara u raznim humanitarnim akcijama za bolesne i siromašne, kao i u akcijama od opšteg interesa i značaja.

Ovi podaci nas čine ponosnim i srećnim, pogotovo ako se zna da smo od prvog trenutka radili i radimo transparentno i javno.

Sa ove 20 godina napornog rada, truda i odricanja, našim sadržajima postali smo sastavni dio vaših života. Ne bez razloga, ogroman broj vas kažu “da smo portal sa kojim se budite i sa kojim idete na spavanje”. Hvala Vam na tome!”, piše u saopštenju.

Idi na VRH
error: Content is protected !!