Braća nasmrt pretukla očuha koji je seksualno zlostavljao njihovu 9-godišnju sestru

Braća su se očuhom prvo potukla u naselju prikolica, a nedugo poslije izbio je još jedan fizički sukob, ali u obližnjem apartmanskom naselju. Tad se Trevinovima pridružio i njihov prijatelj Juan Eduardo Melendez (18). Tinejdžeri su potom napustili mjesto incudenta, ali su se vratili i treći put

Braća Alejandro Trevino (18) i Christian Trevino (17) uhapđeni su nakon što su u Teksasu s prijateljem nasmrt izudarali svog očuha koji je seksualno zlostavljao njihovu sestru.

Trevinovi su poludjeli od bijesa kad su saznali za uznemirujuće optužbe na račun njihova 42-godišnjeg očuha Gabriela Quintanille. Suočili su se njim prošle sedmice u Pharru, prenosi NYPost.

Quintanilla, koji je odranije imao nalog za hapšenje zbog seksualnog zlostavljanja drugoga djeteta, optužen je da je neprimjereno dirao svoju 9-godišnju ćerku.

Braća su se očuhom prvo potukla u naselju prikolica, a nedugo poslije izbio je još jedan fizički sukob, ali u obližnjem apartmanskom naselju. Tad se Trevinovima pridružio i njihov prijatelj Juan Eduardo Melendez (18). Tinejdžeri su potom napustili mjesto incudenta, ali su se vratili i treći put.

Pronašli su Quintanilu koji je povrijeđen hodao po cesti i premlatili ga mjedenim bokserima, izvijestila je policija. Zatim su ga strpali u kamionet i bacili njegovo tijelo u polje u McAllenu, gdje je pronađeno prošlog četvrtka, prenosi “Jutarnji list”.

Melendez i Christian Trevino optuženi su za teško ubojstvo i teški napad, a Alejandro Trevino za teški napad i učestvovanje u organizovanom kriminalu.

Foto: Alejandro Trevino, Christian Trevino i Juan Eduardo Melendez (YouTube/Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!