Oproštaj od mladića koji su poginuli kod Bugojna: “Zajedno ste bili u svemu, zajedno ste otišli i na bolji, ljepši svijet…”

“Alija Š. i Eldin D. su prošli sve selekcije FK Radnik, a Elkaz je igrao u selekcijama do pionira. Ovo je najtužniji dan u istoriji postojanja FK Radnik Donji Vakuf. Molimo Allaha dragog da ovu trojicu momaka primi u dženetske bašće a njihovim porodicama bašum sagolsun”, oproštajni je status ovog kluba

Gornjevrbaska regija zavijena je tugom nakon što se sinoć na magistralnom putu u mjestu Čaušlije dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su izgubljena tri mlada života.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto iza 22 sata dogodila na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf – Bugojno, u naselju Čaušlije, živote s Elkaz Dž, Alija Š. i Edin D u izgubili Elkaz Dž, Alija Š. i Edin D, sva trojica iz Donjeg Vakufa.

Foto: Facebook/FK Radnik Donji Vakuf

“Alija Š. i Eldin D. su prošli sve selekcije FK Radnik, a Elkaz je igrao u selekcijama do pionira. Ovo je najtužniji dan u istoriji postojanja FK Radnik Donji Vakuf. Molimo Allaha dragog da ovu trojicu momaka primi u dženetske bašće a njihovim porodicama bašum sagolsun”, oproštajni je status ovog kluba, piše Radiosarajevo.ba.

Na društvenim mrežama brojne kolege i prijatelji se opraštaju od tragično stradalih mladića.

“Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije, a poslije nažalost, ne ide ništa. I upravo to najviše boli…”, “ldo, Aljo, Džejlo, momci zajedno ste bili u svemu, zajedno ste otišli i na bolji, ljepši svijet…”, “Tako prebrzo, tako iznenada…”, “Čuvajte nas sa tog ljepšeg mjesta, a mi ćemo vječno da vas se sjećamo”, “Neka vam dragi Allah podari najljepše mjesto u Džennetu”, samo su neki od statusa.

Glavna fotografija: Radiosarajevo.ba

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!