Novinar pitao Aleka Boldvina je li povukao okidač, glumac se zaletio prema njemu (VIDEO)

Snimio je cijeli događaj, a u videu se može čuti kako ga Hilaria nekoliko puta moli da ode i pusti ih na miru. Ali, novinar je bio odlučan u namjeri da glumcu postavi pitanja i ignorisao je njene riječi. Potom se Boldvin okrenuo i zaletio prema njemu

Novinar “New York Posta” Džontan Levin juče je na svom Twitteru podijelio video verbalnog okršaja s glumcem Alekom Boldvinom. Novinar je Aleka i Hilariju u ponedjeljak ugledao u Njujorku ispred kuće reditelja Vudija Alen i odlučio da mu postavi nekoliko pitanja.

“Gospodine Boldvin, šta vas dovodi u Njujork”, pitao je Levin.

Snimio je cijeli događaj, a u videu se može čuti kako ga Hilaria nekoliko puta moli da ode i pusti ih na miru. Ali, novinar je bio odlučan u namjeri da glumcu postavi pitanja i ignorisao je njene riječi. Potom se Boldvin okrenuo i zaletio prema njemu.

“Ne smijete da fotografišete ispred nečije privatne kuće!”, viknuo je Boldvin i krenuo prema njemu, na šta je novinar odgovorio da ne snima na privatnom vlasništvu.

Hilaria je Aleka spriječila da se u potpunosti približi Levinu pa je opet otišao do ulaznih vrata kuće, prenosi “Avaz”.

Levin je nastavio da postavlja pitanja, ovog puta o snimanju film “Rust”.

“Zar stvarno niste povukli okidač? Vjerujete li da je pištolj opalilo a da niste povukli okidač? Je li zbilja bila riječ o kvaru?”, pitao je novinar “New York Posta”, a Hilaria mu je opet govorila da ode, što on nije učinio.

Nakon što su se otvorila vrata kuće u koju je par išao, Alek je pozvao Hilariju da brzo uđe.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!