Mladić koji je iščupao kablove RTS-u tokom obraćanja Vučiča: Nek’ im se tresu gaće

Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS-a i uradio istu stvar, a pošto sam čuo ‘Au, jeb** ti’ iz kombija, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam vidio koje su razmjere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga, za razliku od SNS poltrona i ulizica, sa jednim velikim osmjehom na licu legao da spavam“

Kada se juče popodne, u tačno 18.21, ekran RTS na kratko zamračio tokom obraćanja predsjednika Aleksandra Vučića, značajan broj građana najprije je zinuo od šoka, a onda – odahnuo od olakšanja. Terorisanje građana Srbije – kojem su bili izloženi sa svih nacionalnih frekvencija – prekinuto je akcijom kao iz “Otpisanih”, jednog mladića iz Beograda, saznaje Nova.rs.

Anonimni čupač kablova je za taj portal opisao kako je akcija izgledala.

„Gledam na netu svi pišu o tome kako vrhovni kabadahija ponovo ima neku vanrednu konferenciju, na kojoj će ponovo da ispira ljudima mozgove širom Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se bukvalno diže kosa na glavi na sam pomen šefa mafije i koliko nam je svima više dosta njegovog davljenja i prenemaganja. Skapiram da mi se Predsjedništvo nalazi na putu i sjetim se da bih opet mogao da izvučem kablove reportažnom kombiju Pinka, kao prije jedno pola godine, kada sam se opet našao na pravom mjestu u pravom trenutku. Bukvalno mi je u glavi bilo to je dobar trenutak bar malo samo da ih nerviram i da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi“.

„I gle čuda i moje sreće, na mjestu su se ovaj put našla dva kombija. Pored Pinkovog, tu je bilo i vozilo naše drage nam okupirane i praktično privatizovane Radio-televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS-a i uradio istu stvar, a pošto sam čuo ‘Au, jeb** ti’ iz kombija, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam vidio koje su razmjere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga, za razliku od SNS poltrona i ulizica, sa jednim velikim osmjehom na licu legao da spavam“.

„Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim insitucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive za to neimenovanog čupača kablova. Da bismo promijenili ovaj sistem moramo svi pomalo da ga nagrizamo sa svih strana. Što se tiče vlasti, nek’ im se tresu gaće, nek’ se plaše i razmišljaju iz kog ćoška ili mraka će iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobjede“.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!