Fejzić o objavama Radonjića: Nevjerovatno da državni funkcioneri slave zločince i vrijeđaju neistomišljenike

“No, što bi rek’o Meša S: ‘Nemam dva srca, jednim da volim,drugim da mrzim’. Ja nikoga ne mrzim, a Crnu Goru volim”, napisao je Fejzić na Twitteru

Reis Islamske zajednice Rifat Fejzić kazao je da nije mogao da vjeruje da u Crnoj Gori može doći vrijeme gdje će državni funkcioneri slaviti zločince, a neistomišljenike nazivati “šiptarima”, “ustašama” i “Alahovim Crnogorcima”.

“No, što bi rek’o Meša S: ‘Nemam dva srca, jednim da volim,drugim da mrzim’. Ja nikoga ne mrzim, a Crnu Goru volim”, napisao je Fejzić na Twitteru, prenose “Vijesti”.

Više državno tužilaštvo (VDT) u Podgorici izdalo je juče nalog policiji da prikupi obavještenja o spornim objavama direktora Hidroelektrane Piva Radomira Radonjića na Facebooku.

Radonjić je na toj društvenoj mreži pogrdnim imenima nazivao pripadnike albanskog naroda i građane islamske vjeroispovijesti, Cetinje “ustaškom opštinom”, Crnu Goru “ustaškom državom” , za Fejzića kaže da je “Alahov Crnogorac”, dok opozicionu poslanicu Draginju Vuksanović Stanković naziva “dukljanskom rospijom” i “ženetinom”. Crnogorce je nazvao izmišljenom nacijom.

Foto: Printscreen/RTCG

Idi na VRH

error: Content is protected !!