Detalji ubistva dječaka: Ubica iz Foče tokom dana presretao ljude i pucao

“On je išao sa puškom, oni su išli sa vozilom. Otac od nastradalog je vidio da je on sa puškom, odlučio je da ne stoji, nastavio je da vozi i onda je B.T. počeo da puca po autu. Nikakvog sukoba nije bilo”, kazao je izvor N1

Desetogodišnji dječak koji je sinoć ubijen u Foči, niti njegova porodica nisu bili meta B.T. saznaje N1 iz izvora bliskog istrazi. Slučajno su automobilom prolazili putem kojim je išao ovaj naoružani Fočak.

“On je išao sa puškom, oni su išli sa vozilom. Otac od nastradalog je vidio da je on sa puškom, odlučio je da ne stoji, nastavio je da vozi i onda je B.T. počeo da puca po autu. Nikakvog sukoba nije bilo”, kazao je izvor N1.

Meci su bočno pogodili auto, radi se o četiri metka, a kako navodi izvor N1, jedno zrno bilo je kobno za dječaka. Izvor te televizije kaže da ranijeg sukoba nije bilo, da se porodica dječaka nesrećnim slučajem našla tu.

B.T. je tokom jučerašnjeg dana presretao i druge osobe, a izvor N1 kaže da kobni pucnji nisu bili jedini koje je juče ispalio, ali nije bilo povrijeđenih.

Građani Foče kazali su kako im je žao i ubice i djeteta te da su sistem i društvo zakazali s obzirom da je ubica bio psihički bolesnik. Iz Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju kazali su da postoje saznanja da je B. T. ranije boravo na psihijatrijskoj klinici i da nije prijavljivan za bilo kakva krivična djela.

Foto: Policijska uprava Foča (Printscreen)

Idi na VRH

error: Content is protected !!