“Budi human“ i Podgorica Millenium Run organizuju humanitarnu trku „Trčimo za drugare koji ne mogu“

„Najdivniji aspekt ove trke jeste to što će upravo djeca do 18 godina trčati za sve mališane, njihove drugare, kojima je potrebna pomoć i koji se bore sa teškim zdravstvenim izazovima“, poručili su iz Fondacije „Budi human“

U saradnji sa prijateljima iz Podgorica Millenium Run, Fondacija „Budi human“ organizuje 20. novembra u 11 časova humanitarnu trku pod sloganom „Trčimo za drugare koji ne mogu“.

„Najdivniji aspekt ove trke jeste to što će upravo djeca do 18 godina trčati za sve mališane, njihove drugare, kojima je potrebna pomoć i koji se bore sa teškim zdravstvenim izazovima“, poručili su iz Fondacije „Budi human“.

Kako je humanitarni karakter trke u prvom planu, roditelji će prijavljivati svoje dijete slanjem pet (5) SMS-ova sa sadržajem 1 na 14543.

„Na taj način su donacijom od 5 eura za opšti račun Fondacije ‘Budi human’ uspješno prijavili jedno dijete. Preuzimanje startnog broja će biti organizovano u hotelu „Hilton“ u petak. 19. novembra, od 12h i na dan trke na mostu Milenijum od 10 časova. Prilikom preuzimanja startnog broja potrebno je pokazati sadržaj poslatih poruka. Djeca će nakon prolaska kroz cilj dobiti učesničku medalju i slatki poklon sponzora“, objasnili su iz organizacije „Podgorica Millenium Run“.

Naši humani drugari biće podijeljeni u tri starosne kategorije sa tri različita starta, i to:

11:00h – djeca od 0 do 5 godina trče 200 metara (uz mogućnost prisustva roditelja i kolica na stazi)

11:15h – djeca od 6 do 12 godina trče 500 metara

11:30h – djeca od 13 do 18 godina trče 800 metara

Ukoliko želite da pomognete u promociji ovog humanitarnog događaja, preuzmite sliku za story sa ovog linka https://www.podgorica.run/s/Story-Budi-Human.png  i podijelite.

Na ovoj humanitarnoj trci neće biti organizovano mjerenje vremena i proglašavanja pobjednika, već ćemo svi biti ujedinjeni u istom cilju – pobjedi naših mališana koji se bore za svoje zdravlje!

Više informacija možete pronaći na linku: https://www.podgorica.run/humanitarna-trka?fbclid=IwAR33Cj-DRjznBewBJZ9u-3W7UpvjqLrz3qlGN9AeZ1G3BqArfkSwqPndNM4

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!