Osuđen Crnogorac koji je s automatskom puškom uletio u baštu kafića: Miljanović će robijati 4 godine (VIDEO)

“Oporavljao sam se sedam mjeseci, ali kao posljedicu imam epilepsiju i pijem lijekove. U Beograd sam došao 10 do 15 dana prije tog događaja, jer imam ovde djevojku ili sam je bar imao”, rekao je Miljanović, koji se do tada branio ćutanjem

Miloš Miljanović, državljanin Crne Gore, koji je maju 2020. godine ušao naoružan automatskom puškom u baštu jednog kafića na Vračaru, osuđen je danas u Višem sudu na četiri godine zatvora zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

On je priznao izvršenje tog krivičnog dela.

“Kurir” podsjeća da je Miljanović ranije ispričao kako je 2002. godine teško ranjen i “da mu nedostaje dio mozga”.

“Oporavljao sam se sedam mjeseci, ali kao posljedicu imam epilepsiju i pijem lijekove. U Beograd sam došao 10 do 15 dana prije tog događaja, jer imam ovde djevojku ili sam je bar imao”, rekao je Miljanović, koji se do tada branio ćutanjem.

On je uhapšen dan poslije incidenta u iznajmljenom stanu na Vračaru i od tada je u pritvoru. Na snimku sa sigurnosnih kamera iz kafića na Vračaru vidi se kako sa kapuljačom na glavi ulazi u kafić i kreće ka stolu za kojim je sjedio Miloš Nilović, zvani Runjo, sa prijateljima. Inače, Nilović je javnosti postao poznat zbog navodnih veza sa škaljarskim klanom.

Foto: “Kurir”

Idi na VRH
error: Content is protected !!