Tinin rođak iz Topole u šoku nakon stravične nesreće u Las Vegasu: Njena porodica je imala veoma težak život

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspješno pokušavali da pomognu djevojki koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su djevojka i njen ljubimac izgorjeli zaglavljeni u vozilu. Oni objašnjavaju da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa. U Ragsovom automobilu bila je i njegova djevojka Kiara Vašingron, koja je pretrpjela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede

Smrt Tine Tintor (23), djevojke srpskog porijekla koja je poginula je 2. novembra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu kada je na njeno vozilo, brzinom većom od 250 kilometara na sat, naletio igrač NFL tima Las Vegas Rajdersi Henri Rags, šokirala je njenu rodbinu u Srbiji.

Stevan K. iz Topole, Tinin ujak, ostao je u potpunom šoku kada mu je porodica iz Amerike javila šta se dogodilo.

“Juče su mi javili. Meni je to šokantno. Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve desilo je strašan. Ona je sa svojim psom izgorjela zaglavljena u automobilu. Svojim skupocenim automobilom, vidno alkoholisan, vozeći strašno velikom brzinom u njen auto je udario, ako sam dobro razumio, čovjek koji je tamo zvezda NFL lige”, priča Stevan za Telegraf.

Tinina porodica je slomljena. Tragali su za njom, ne znajući da je izgubila život na svega dvije-tri raskrsnice od svog doma.

“Krenula je kod drugarice i da prošeta psa. Kada se vraćala, na neke tri ulice od njenog stana udario ju je taj sportista. Njena majka viedjela je da je nema i zvala je njenu baku da provjeri da nije tamo, pošto je otišla u tom smjeru, ali nije bila. Zbog toga su otišli u policiju da prijave nestanak. Tamo su im rekli da se desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj ima preminulih, ne znajući još da je u pitanju ona. Kasnije je policija došla kod njih i saopštila im šta se tačno dogodilo”, objašnjava Stevan.

Kako objašnjava, Tina je imala oko dvije-tri godine kada se njena porodica odselila u SAD.

“Ja je znam kao dijete. Njena baka i moj otac su rođeni brat i sestra. Cijela porodica ima jako tešku životnu priču, a sada im se i ovo dogodilo. Oni su srpska porodica koja je tokom rata izbjegla iz Hrvatske. Neko vreme proveli su na Kosovu, a 1999. godine su izbjegli u selo Jarmenovci kod Topole. Živjeli su u kolektivnom smještaju. Kada su dobili iseljeničku vizu, prije oko 20 godina, odselili su se u Las Vegas. Tamo je Tina bila sa roditeljima, bratom, babom, dedom, ujakom i dvije tetke”, objašnjava.

Prema navodima policije, u trenutku sudara “ševrolet korvete” i “tojote”, sa Tinom je u automobilu bio i njen pas. Sportista je, na dionici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil djevojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspješno pokušavali da pomognu djevojki koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su djevojka i njen ljubimac izgorjeli zaglavljeni u vozilu. Oni objašnjavaju da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa. U Ragsovom automobilu bila je i njegova djevojka Kiara Vašingron, koja je pretrpjela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede, prenosi “Kurir”.

Foto: “Kurir”

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!