Umjesto kućnog pritvora Albanac tražio da ode u zatvor, kaže da mu je život sa ženom nemoguć

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu je trebao da služi nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Frančesko Đakomo Ferante iz Tivolija

Muškarac osuđen na kućni pritvor prijavio se u policijsku stanicu i tražio da ga smjeste u zatvor jer mu je život sa suprugom i njenom porodicom nemoguć, objavili su italijanski karabinjeri u subotu.

Tridesetegodišnji Albanac nastanjen u mjestu Gidonija Montečelo blizu Rima „ne može više da izdrži prisilni suživot sa svojom suprugom“, objavili su karabinjeri iz susjednog grada Tivolija.

„U očaju odlučio je da pobjegne, spontano se prijavio karabinjerima i zatražio da odsluži svoju kaznu iza rešetaka“, dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu je trebao da služi nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Frančesko Đakomo Ferante iz Tivolija, ptrnosi N1.

Rekao je da mu je „život postao pakao“ i „da više ne može pa želi u zatvor“, objasnio je kapetan.

Kada se prijavio karabinjerima muškarac je uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora pa su pravosudne vlasti naredile da se smjesti u zatvor.

Foto: Ilustracija (Printscreen/PBS NewsHour)

Idi na VRH
error: Content is protected !!