Osumnjičeni za nezapamćeni zločin jednom uspio da prevari poligraf

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upucćuju da je učestvovao u krivičnom djelu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen

Goran Džonić koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju u jednom trenutku je prošao poligrafsko testiranje.

Kako navodi tv Pink, budući da je Džonić dijabetičar, on nije pogodna osoba za poligrafsko ispitivanje, te da je tako uspeio da “prevari poligraf”.

Ilustracija (Foto: Printscreen)

Goran Đokić, kako se dalje navodi, bio je jako nepovjerljiv, a od ljudi u u svom okruženju najviše povjerenja imao baš u Džonića koji mu je prao kola u kojima je držao sef s parama.

Oni su, prema saznanjima, znali zajedno da popiju pivo, družili su se…

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom djelu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen, navodi Pink.

Podsetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić!

Goran je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Izvor: “Blic”

Idi na VRH
error: Content is protected !!