Holivud u šoku: Glumac Alek Boldvin ubio snimateljku i ranio reditelja na snimanju, saslušan u suzama (VIDEO)

Stradala žena imala je 42 godine, a radila je kao snimateljka. Nesreća se desila prilikom pogrešnog upravljanja pištolja sa tzv. “ćorcima”. U saopštenju iz produkcije filma Rust navodi se da je došlo do nesreće usljed nepravilnog korišćenja filmskog oružja

Holivudski glumac Alek Boldvin usmrtio je jednu ženu, dok je jednog muškarca povrijedio, kada je na snimanju filma u Novom Meksiku ispalio hice navodno pucajući iz filmskog pištolja, piše “Kurir”.

Nesrećna žena, snimateljka Halina Hatčins, prevezena je u bolnicu po ranjavanju, ali je podlegla povredama. Drugi povređeni u ovom incidentu je reditelj filma Hoel Souza.

Foto: Mjesto gdke se dogodila nesreća (Foto: Printscreen/9 News Australia)

“Njih dvoje su zadobili su prostrijelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama”, rekli su iz policije.

Stradala žena imala je 42 godine, a radila je kao snimateljka. Nesreća se desila prilikom pogrešnog upravljanja pištolja sa tzv. “ćorcima”.

U saopštenju iz produkcije filma Rust navodi se da je došlo do nesreće usljed nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrijebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

Sve se desilo na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od Santa Fe.

Glavna fotografija: Alek Boldvin (Foto: Printscreen/9 News Australia)

Idi na VRH

error: Content is protected !!