Marković: Gubitak kredibiliteta Crne Gore kod saveznika i partnera treba da zabrine svakog

“Umjesto što prevode šta je visoki zvaničnik Gabrijel Eskobar kazao u kontekstu iskazanog nepovjerenja prema Krivokapićevoj Vladi sa posljednjeg Samita NATO, bolje da su što prije razumjeli njegovu poruku. Diplomata tog ranga ne tumači se, nego se jednostavno čuje ono što ima da vam poruči”, napisao je Marković na svom Twitter nalogu

Današnji razgovori sa američkim zvaničnicima u Stejt Departmentu nijesu samo briga potpredsjednika Dritana Abazovića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića, rekao je poslanik Duško Marković.

“Gubitak kredibiliteta Crne Gore kod saveznika i tradicionalnih partnera treba da zabrine svakog činioca nove vlasti, ali i svakog građanina. Umjesto što prevode šta je visoki zvaničnik Gabrijel Eskobar kazao u kontekstu iskazanog nepovjerenja prema Krivokapićevoj Vladi sa posljednjeg Samita NATO, bolje da su što prije razumjeli njegovu poruku. Diplomata tog ranga ne tumači se, nego se jednostavno čuje ono što ima da vam poruči”, napisao je Marković na svom Twitter nalogu.

Glavna fotografija: Twitter

Idi na VRH
error: Content is protected !!