Sestra umrle porodilje: Izgubili smo Anu za tri dana! Bebi je dala ime Jovan, samo da on bude dobro…

“Još ne znamo šta nas je snašlo, ovo je nemoguće. Za tri dana smo je izgubili. U ponedjeljak je otišla u bolnicu, tada nam se i javila iz Kragujevca. Uspjela je da nam kaže da će da je porode i da zovemo njenog muža Dušana da odmah krene u Kragujevac. Tad sam je posljednji put čula. Potom je odmah porođena, u osmom mjesecu, dobili smo Jovana, to ime je izabrala još ranije. Bar je beba sada bolje, zet neprestano zove u Kragujevac da se raspita. Samo da nam beba bude dobro. Kod kuće ga čeka brat od nepune dvije godine”, priča telefonom za “Kurir” Marija, dok se u pozadini čuju jecaji majke

Marija, sestra Ane P. (36) iz Vrnjačke Banje, koja je jutros preminula od kovida u UKC Kragujevac, rekla je za “Kurir” da porodica ne može da još prihvati da njihove Ane nema.

“Još ne znamo šta nas je snašlo, ovo je nemoguće. Za tri dana smo je izgubili. U ponedjeljak je otišla u bolnicu, tada nam se i javila iz Kragujevca. Uspjela je da nam kaže da će da je porode i da zovemo njenog muža Dušana da odmah krene u Kragujevac. Tad sam je posljednji put čula. Potom je odmah porođena, u osmom mjesecu, dobili smo Jovana, to ime je izabrala još ranije. Bar je beba sada bolje, zet neprestano zove u Kragujevac da se raspita. Samo da nam beba bude dobro. Kod kuće ga čeka brat od nepune dvije godine”, priča telefonom za “Kurir” Marija, dok se u pozadini čuju jecaji majke.

Ana nije živjela sa njima, već sa suprugom i sinčićem, ali Marija kaže da ništa nije bilo tako dramatično, ni slutilo na tragediju.

“Samo prije mjesec dana je od ginekologa dobila da pije “pentraksim”, to je jedino što znamo. Majka je mnogo loše, upravo je dolazila hitna pomoć zbog nje. Imam još jednu sestru, živi na Kosovu, čekamo da i ona dođe. Anu ćemo da sahranimo sjutra u 12 sati na groblju u Vrnjačkoj Banji”, jedva je rekla sestra.

Foto: “Kurir”

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!