Nada Topčagić o honoraru za Ibrahimovićev rođendan: “Možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali…” 

“Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvek govorim istinu. Verujte mi da nijesam uzela novac ni za putne troškove. Bijesna sam zbog takvih priča. Mi smo otišli i vratili se. Javno govorim o svemu, to je bio poklon Ibri za sve što je uradio za mene. Ovo će ući u anale i istoriju. To od mojih kolega niko nije doživeo”, rekla je Topčagić

Pjevačica Nada Topčagić otkrila je kako je dobila poziv da pjeva na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića, ali da se u početku predomišljala i da nije željela da ide.

“Dolazim sa Zlatibora i Zlatko kaže stiže jedna vest. Pozivaju nas na Ibrahimovićev rođendan. To je bilo tri dana prije nedjelje. Rekla sam sebi: ‘Nema šanse da idem na rođendan, ja imam šipke koji se kuvaju i pravim specijalitet od njih’. I međutim kuma me je ubijedila da odem”, rekla je Topčagić.

Zanimljivo je kako su neki mediji prenijeli da je dobila 30.000 eura od nogometaša.

Ipak, ona kaže da to nije istina.

“Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvek govorim istinu. Verujte mi da nijesam uzela novac ni za putne troškove. Bijesna sam zbog takvih priča. Mi smo otišli i vratili se. Javno govorim o svemu, to je bio poklon Ibri za sve što je uradio za mene. Ovo će ući u anale i istoriju. To od mojih kolega niko nije doživeo”, rekla je Topčagić, prenosi Radio Sarajevo. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Micalusi (@johnnymicalusi)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!