“Imena ubica porodice Đokić imaćemo za nekoliko dana”: Ubice su profesionalci, znali su gde je skriven novac

“Tijela su spaljena, djelo se dogodilo na mjestu gdje nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gdje je sakriven novac. Kriminalci se i te kako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih djela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvijetliti ovo krivično djelo i uskoro ćemo imati imena”, rekao je Antonović

Gostujući u Pulsu Srbije, Ratomir Antonović iz Centra za bezbjednost, istrage i odbranu rekao je da misli da će policija uskoro rasvetliti ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinioca, piše “Kurir”.

“Porodica Đokić je očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe. O profesionalnosti ovog krivičnog dela svedoči i sam način. Tijela su spaljena, djelo se dogodilo na mjestu gdje nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gdje je sakriven novac. Kriminalci se i te kako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih djela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvijetliti ovo krivično djelo i uskoro ćemo imati imena”, rekao je Antonović.

Podsetimo, policija je u subotu pronašla spaljena tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, 12 kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil “pasat”, koji je takođe spaljen.

Nakon završene obudkcije rezultati pokazuju da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

Glavna fotografija: Rupa u koju su bačena tijela Gorana, Gorgane i Lidije Đokić, a potom prekrivena daskama i granjem (Foto: Printscreen)

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!