Policija ponovo upala u stan nestale porodice Đokić: Rođaci u suzama, inspektori u potrazi za bilo kakvim tragom

Porodica Đokić iz Aleksinca nestala je bez traga u nedjelju poslije ponoći. Oni su nedjelju proveli kod Goranove majke u Moravcu i oko ponoći su krenuli kolima nazad ka Aleksincu. Poslednji put su snimljeni u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca

Aleksinačka policija ponovo je danas ušla u stan nestale porodice Đokić iz Aleksinca. U stanu su i majka nestalog Gorana i otac nestale Gordane.

Beogradski mediji prenose da su članovi porodice Đokić u suzama.

Kako “Blic” saznaje, u toku je detaljan pregled stana u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao gde se Gordana, Goran i njihova ćerka Lidija nalaze već četiri dana!

Ilustracija (Foto: Printscreen)

Policija je juče prvi put obila vrata stana ove porodice, međutim prvim pregledom u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo šta se sa njima dogodilo.

Kako je “Blic” saznao od porodice, u stanu su pronađena Gordanina dokumenta, zbog čega najbliži smatraju da porodica Đokić nije nigdje otputovala.

Porodica Đokić iz Aleksinca nestala je bez traga u nedjelju poslije ponoći. Oni su nedjelju proveli kod Goranove majke u Moravcu i oko ponoći su krenuli kolima nazad ka Aleksincu. Poslednji put su snimljeni u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Nakon toga njihovi telefoni više nisu korišćeni i porodica ni prijatelji se više sa njima nisu čuli.

Mjenjačnica koju je Goran držao takođe je već danima zatvorena, što je bio prvi signal da nešto nije u redu i koji je u utorak alarmirao članove njihove porodice koji su počeli da ih traže.

U utorak, očajni, prijavili su njihov nestanak policiji.

Opsežna potraga za porodicom Đokić od tad traje. U potragu su od juče uključeni i helikopteri koji su ljeteli i tokom jučerašnjeg dana i jutros, međutim potraga za sada nije dala nikakve rezultate. Od danas su u potragu uključeni i ronioci koji za sada sonarima pretražuju Bovansko jezero koje se nalazi na nekoliko kilometara od Aleksinca.

Glavna fotografija: Porodica Đokić (“Kurir”)

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!